The Soap Story

Natuurlijk Weldadig

Artisanaal

In een wereld waar synthetische stoffen vaak de norm zijn, blinkt "The Soap Story" uit in zijn inzet voor korte ketens en natuurlijke bronnen. Elk stuk bestaat uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die niet alleen de huid voeden maar ook een verhaal vertellen van duurzaamheid en respect voor de natuur.

Handmade

De kunst van het met de hand maken strekt zich uit over elke fase van het proces, van het zorgvuldig selecteren van lokale ingrediënten tot het ambachtelijk mengen en vormgeven van de zeep. Het resultaat is niet alleen een product dat de huid liefdevol omarmt, maar ook een verhaal dat de rijke traditie van ambachtelijke vakmanschap eert.

Natuurlijk

De zeep van "The Soap Story" is een ode aan eenvoud, waarbij de kracht van de natuur wordt benut om een product te leveren dat vrij is van kunstmatige stoffen en gevuld is met de rijkdom van de aarde.

The Soap Story

Handmade with love

“The Soap Story” binnen PhiNicka is een betoverend hoofdstuk gewijd aan het ambacht van het maken van artisanale zeep met alleen de puurste ingrediënten, vrij van overbodige toevoegingen.

Wie - Wat -Waar

Bianca

Ik ben gepassioneerd door de kracht van kruiden! Ik heb niet alleen een passie  voor het creëren van verwennerijen voor de huid maar ook voor het bevorderen van een gezonde levensstijl op een holistische manier. Elk stuk zeep vertelt zijn eigen verhaal.

Cold en Hot Processed Zeep

Elk stuk zeep is doordrenkt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die niet alleen de huid voeden maar ook een verhaal vertellen van duurzaamheid en respect voor de natuur. Elk recept wordt uitvoerig getest en aangepast waar nodig.

Korte keten

We gaan een stap verder door Buurderijen te organiseren, waar gemeenschappen samenkomen om verse, lokale producten te delen. Zowel daar als op lokale marktjes kan je onze zeep vinden. Intussen bouwen we achter de schermen aan een duurzame webshop.

The Soap Story

Handmade for you

“The Soap Story” binnen PhiNicka is niet zomaar een verzameling van zeepstukken; het is een verhaal van toewijding aan puurheid, duurzaamheid en het welzijn van zowel de huid als de gemeenschap. Het weeft mijn passies samen tot een harmonieus geheel, waarbij elke zeep een zorgvuldig samengesteld kunstwerk is dat de kracht van de natuur naar voren brengt.