The Nicktail Story

Mocktails with love
lemon-7381669_1280

Mocktails

Mocktails zijn non-alcoholische drankjes. Ze kunnen bestaan uit een mix van vruchtensappen, frisdranken, siropen, kruiden, specerijen en andere smaakvolle ingrediënten om een verfrissend en smaakvol drankje te creëren. Mocktails zijn niet alleen een geweldig alternatief voor mensen die geen alcohol willen of kunnen consumeren, maar ze bieden ook een breed scala aan creatieve mogelijkheden voor mixologen om heerlijke en visueel aantrekkelijke drankjes te maken.

Voor Events

Niet alleen zijn deze speelse mocktails beschikbaar voor persoonlijke genietmomenten, maar je kunt ze ook verkrijgen om jouw evenementen te transformeren in kleurrijke feesten! Of het nu gaat om een kinderfeestje, verjaardag, familiebijeenkomst of andere festiviteiten, Nick's creatieve brouwsels voegen een sprankelende dimensie toe aan de viering.

Jonge dromer

Nick, de jonge bedenker achter Nicktails, droomt van een toekomst waarin hij zijn eigen bedrijf runt en de wereld verrukt met zijn unieke drankcreaties.

The Nicktail story

genieten voor iedereen

In de sprankelende wereld van PhiNicka ontstaat een speelse zijtak – Nicktails. Deze verrassende toevoeging aan het assortiment is het geesteskind van Nick, een enthousiaste 11-jarige, wiens passie voor mocktails en ongebreidelde creativiteit tot leven komt in elk slokje.

Nick's idee

Waarom

Zijn filosofie is eenvoudig maar krachtig: kinderen hebben ook recht op mooie mocktails. In een tijdperk waarin culinaire genoegens vaak voor volwassenen lijken te zijn, wil Nick de jeugd de kans geven te genieten van verfijnde smaken en verfrissende drankjes.

Kruidenfan

Wat Nicktails echt bijzonder maakt, is Nick’s liefde voor kruiden en zijn bewustzijn van korte ketens. Elk recept wordt doordrenkt met zijn speelse ontdekkingen van kruiden, waarbij hij moedig experimenteert met smaken om een kleurrijk palet van verrukkingen te creëren. 

Korte Keten

Hij gelooft sterk in de kracht van lokale ingrediënten, waarbij hij de voorkeur geeft aan korte ketens om niet alleen heerlijke, maar ook duurzame Nicktails te produceren.

The Nicktail story

genieten voor iedereen

Met Nicktails wordt niet alleen een heerlijke dorstlesser geboden, maar wordt ook de ambitie van een jonge dromer tastbaar. In elk slokje proef je de belofte van een toekomstige ondernemer die vastbesloten is om de wereld te verfrissen met zijn eigen unieke smaken en ideeën.