Buurderij

Wijgmaal - Kessel-Lo
vegetable-1085065_1280

Wijgmaal

In de gezellige setting van sporthal Ymeria in Wijgmaal komt Buurderij Wijgmaal tot leven. Hier draait alles om lokale verbinding en het ondersteunen van boeren uit de regio. Ontdek de verscheidenheid aan verse, gezonde producten terwijl je deel uitmaakt van een gemeenschap die zich inzet voor een duurzame levensstijl. Buurderij Wijgmaal is niet zomaar een markt; het is een plek waar buren samenkomen, verhalen delen en genieten van de lokale oogst.

Kessel-Lo

Stap binnen in de bruisende sfeer van Hal 5, waar Buurderij Leuven haar deuren opent voor een wekelijkse viering van lokale smaken. Proef en geniet van een rijk assortiment aan seizoensgebonden groenten, ambachtelijke zuivel, vers gebakken brood en nog veel meer. Onze boeren, gepassioneerde vakmensen die met liefde voor de natuur werken, brengen hun oogst rechtstreeks naar jouw bord.

Waarom Buurderij?

jouw lokale parel voor vers, smaakvol en duurzaam voedsel!

Welkom bij de Buurderij, waar gemeenschap, kwaliteit en duurzaamheid samenkomen in een heerlijke mix van lokale producten. Hier gaat boodschappen doen verder dan alleen het vullen van je winkelmandje; het is een ervaring waarbij je niet alleen de lekkerste producten ontdekt, maar ook de mensen erachter leert kennen.

Wie zijn wij?

Bianca

Kruidenliefhebber – Herboriste in spé – Mama – Kok en bak liefhebber

Philippe

Lego fan – Fietser – Voetbalfan – Papa – Snoeperke

Nick

Lego fan – American football speler – Zoon – snoeperke 

Waarom Buurderij?

Lokaal Genieten

Onze Buurderijen brengen de smaken van de regio rechtstreeks naar jouw tafel. Verser dan vers, rechtstreeks van de lokale boeren en producenten. Zo proef je niet alleen het verschil, maar ondersteun je ook de lokale economie.

Duurzaamheid in Actie

Kiezen voor de Buurderij is kiezen voor duurzaamheid. Doordat je rechtstreeks bij lokale producenten koopt, verminder je de ecologische voetafdruk van je boodschappen. Minder transport, minder verpakkingen, meer aandacht voor de planeet.

Variatie en Kwaliteit

Ons aanbod varieert met de seizoenen, waardoor je steeds weer nieuwe smaken kunt ontdekken. Versheid en kwaliteit staan centraal, zodat jij kunt genieten van het beste wat de lokale natuur te bieden heeft.

Hoe?

Gemakkelijk Bestellen

Bestellen bij de Buurderij is eenvoudig. Doe je bestelling online, haal het op bij de Buurderij bij jou in de buurt op het afgesproken tijdstip, en geniet van heerlijke, lokale producten zonder gedoe.

Buurderij wijgmaal

Bestellen op Buurderij Wijgmaal kan je hier:
Buurderij Wijgmaal

Buurderij Kessel-Lo

Bestellen op Buurderij Kessel-Lo kan je hier:
Buurderij Kessel-Lo

Elke dinsdag

Met een heerlijk aanbod

We ontvangen je van harte op onze Bijeenkomsten!